Werven BPV bedrijven en plaatsen

Uit MORA
Ga naar: navigatie, zoeken
ArchiMate-modellen > MORA > BusinessProcesses > Werven BPV bedrijven en plaatsen
De school verwerft passende BPV-plaatsen bij BPV-bedrijven. Het is duidelijk in beeld welke werkprocessen studenten bij de betreffende BPV-bedrijven kunnen leren. De school stemt de verwachtingen daarover af en bereidt het bedrijf voor op de te geven begeleiding en hun rol in de beoordeling.
Details
Proces

Werven van bpv-bedrijven en -plaatsen

Input

Inzicht in de benodigde bpv-plaatsen

Output
De school verwerft passende BPV-plaatsen bij BPV-bedrijven. Het is duidelijk in beeld welke werkprocessen studenten bij de betreffende BPV-bedrijven kunnen leren. De school stemt de verwachtingen daarover af en bereidt het bedrijf voor op de te geven begeleiding en hun rol in de beoordeling.
Procesdomein
Het proces Werven BPV bedrijven en plaatsen valt in het volgende hoofdproces:
Procesdomein
Het proces Werven BPV bedrijven en plaatsen valt in het volgende procesdomein:
Contextdiagram
De school verwerft passende BPV-plaatsen bij BPV-bedrijven. Het is duidelijk in beeld welke werkprocessen studenten bij de betreffende BPV-bedrijven kunnen leren. De school stemt de verwachtingen daarover af en bereidt het bedrijf voor op de te geven begeleiding en hun rol in de beoordeling. (BusinessProcess) Werven BPV bedrijven en plaatsen Het beheren van gegevens over relaties (ApplicationService) Relatie beheer Definitie: Een beschikbare plaats waar een student beroepspraktijkvorming (BPV) volgt of kan volgen. Relatie/overlap met andere bronnen: Bron: Sambo-ICT Naam: BPV-plaats Definitie: Een beschikbare plaats waar een student beroepspraktijkvorming kan volgen. (BusinessObject) BPV-plaats Resultaat * Beschikbare BPV-plaatsen voor het opdoen van praktijkervaring en uitvoeren van leertaken Vastgelegd in * Geaccrediteerde BPV-plaatsen. (BusinessProcess) Verwerven en onderhouden BPV plaatsen Het registreren van diverse typen leerbedrijven en andere instellingen. Het gaat om de registratie van de gegevens die van belang zijn voor: - Het matchingsproces (bijv. reisafstand) - De bekostiging - Het opstellen van de BPV-overeenkomst In het geval van een filiaal is er de mogelijkheid om een relatie te leggen met het moederbedrijf. De uitvoeringsrol en de werkgeversrol kunnen bij verschillende bedrijven zijn belegd. Denk daarbij aan het scenario met een uitzendbureau. De relatie BPV-bedrijf - detacheringsbedrijf wordt ook vastgelegd. (BusinessProcess) Beheren BPV bedrijfs gegevens ServingRelationship AccessRelationship W CompositionRelationship TriggeringRelationship Deze svg is op 14-03-2022 10:05:29 CET gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2022 ArchiXL. ArchiMedes 14-03-2022 10:05:29 CET
ArchiMate-element Werven BPV bedrijven en plaatsen
ArchiMate_Process.png
Elementtype  : BusinessProcess
Element-id  : Id-9a3e80c8-2c3f-4194-bee8-1a2d33ecb2b5
ArchiMate-model  : MORA
Label  : Werven BPV bedrijven en plaatsen
Documentatie  : De school verwerft passende BPV-plaatsen bij BPV-bedrijven. Het is duidelijk in beeld welke werkprocessen studenten bij de betreffende BPV-bedrijven kunnen leren. De school stemt de verwachtingen daarover af en bereidt het bedrijf voor op de te geven begeleiding en hun rol in de beoordeling.
Input  : Inzicht in de benodigde bpv-plaatsen
Proces  : Werven van bpv-bedrijven en -plaatsen
Output  : (Erkende) bpv-bedrijven en (beschikbare) bpv-plaatsen
MORA-type  : Proces
ArchiMate-views  : 
Relaties  :