Verwerven en onderhouden BPV plaatsen

Uit MORA
Versie door 127.0.0.1 (overleg) op 30 sep 2021 om 09:09 (SmartConnect import, batch-id = MORA.xml-20210930091834)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
ArchiMate-modellen > MORA > BusinessProcesses > Verwerven en onderhouden BPV plaatsen
Resultaat
  • Beschikbare BPV-plaatsen voor het opdoen van praktijkervaring en uitvoeren van leertaken

Vastgelegd in

  • Geaccrediteerde BPV-plaatsen.
Procesketens
Het hoofdproces Verwerven en onderhouden BPV plaatsen valt in de volgende procesketens:
Procesdomein
Het hoofdproces Verwerven en onderhouden BPV plaatsen valt in het volgende procesdomein:
Processen
Het hoofdproces Verwerven en onderhouden BPV plaatsen omvat de volgende processen:
Beheren BPV bedrijfs gegevens

Het registreren van diverse typen leerbedrijven en andere instellingen. Het gaat om de registratie van de gegevens die van belang zijn voor: - Het matchingsproces (bijv. reisafstand) - De bekostiging - Het opstellen van de BPV-overeenkomst

In het geval van een filiaal is er de mogelijkheid om een relatie te leggen met het moederbedrijf. De uitvoeringsrol en de werkgeversrol kunnen bij verschillende bedrijven zijn belegd. Denk daarbij aan het scenario met een uitzendbureau. De relatie BPV-bedrijf - detacheringsbedrijf wordt ook vastgelegd.
Beheren BPV plaats
Een leerbedrijf kan een of meerdere BPV-plaatsen aanbieden. Deze BPV-plaatsen kunnen verschillen qua kwalificatiedossier en type (oriënterend/taalstage etc.).
Werven BPV bedrijven en plaatsen
De school verwerft passende BPV-plaatsen bij BPV-bedrijven. Het is duidelijk in beeld welke werkprocessen studenten bij de betreffende BPV-bedrijven kunnen leren. De school stemt de verwachtingen daarover af en bereidt het bedrijf voor op de te geven begeleiding en hun rol in de beoordeling.
Contextdiagram
Resultaat * Beschikbare BPV-plaatsen voor het opdoen van praktijkervaring en uitvoeren van leertaken Vastgelegd in * Geaccrediteerde BPV-plaatsen. (BusinessProcess) Verwerven en onderhouden BPV plaatsen Het registreren van diverse typen leerbedrijven en andere instellingen. Het gaat om de registratie van de gegevens die van belang zijn voor: - Het matchingsproces (bijv. reisafstand) - De bekostiging - Het opstellen van de BPV-overeenkomst In het geval van een filiaal is er de mogelijkheid om een relatie te leggen met het moederbedrijf. De uitvoeringsrol en de werkgeversrol kunnen bij verschillende bedrijven zijn belegd. Denk daarbij aan het scenario met een uitzendbureau. De relatie BPV-bedrijf - detacheringsbedrijf wordt ook vastgelegd. (BusinessProcess) Beheren BPV bedrijfs gegevens De school verwerft passende BPV-plaatsen bij BPV-bedrijven. Het is duidelijk in beeld welke werkprocessen studenten bij de betreffende BPV-bedrijven kunnen leren. De school stemt de verwachtingen daarover af en bereidt het bedrijf voor op de te geven begeleiding en hun rol in de beoordeling. (BusinessProcess) Werven BPV bedrijven en plaatsen Een leerbedrijf kan een of meerdere BPV-plaatsen aanbieden. Deze BPV-plaatsen kunnen verschillen qua kwalificatiedossier en type (oriënterend/taalstage etc.). (BusinessProcess) Beheren BPV plaats Het beheren van gegevens van BPV-bedrijven en BPV-plaatsen. Denk aan: * Gegevens over het bedrijf (adres, accreditatie e.d.)) * Gegevens over de BPV-plaatsen (inhoud, nivo, wijze solliciteren e.d.) * Beschikbare plaatsen (ApplicationService) BPV aanbod beheer Dit procesgebied omvat alle processen die het onderwijs direct ondersteunen en mogelijk maken en de registratie en administratie van het onderwijs en de onderwijsprocessen vanuit de school en de student. (Grouping) Onderwijs ondersteunen CompositionRelationship CompositionRelationship CompositionRelationship ServingRelationship CompositionRelationship Deze svg is op 07-03-2022 00:59:32 CET gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2022 ArchiXL. ArchiMedes 07-03-2022 00:59:32 CET
ArchiMate-element Verwerven en onderhouden BPV plaatsen
ArchiMate_Process.png
Elementtype  : BusinessProcess
Element-id  : Id-00e6dcfb-11fa-5834-7416-77a8f09f87fe
ArchiMate-model  : MORA
Label  : Verwerven en onderhouden BPV plaatsen
Documentatie  : Resultaat
  • Beschikbare BPV-plaatsen voor het opdoen van praktijkervaring en uitvoeren van leertaken

Vastgelegd in

  • Geaccrediteerde BPV-plaatsen.
MORA-type  : Hoofdproces
ArchiMate-views  : 
Relaties  :